Godnatt!

Ska snart lägga mig, har feberfrossa och känner mig allmänt hängig.. har gått ett virus på jobbet så hoppas inte jag är sist ut och får det, så nu säger jag natti med ett värkande öra :((

Mat med tjejerna!


Börjar sakna pysen min efter 3 veckor, den lille har ju operarat sig..


Snart så tar jag min cykel (den andra cyklen har blivit snodd!!!) och möter tjejerna i stan för lite mat&snack, förmodligen mest snack om Agia napa resan! 5 ynka dagar kvar, det kommer gå fort då jag jobbar iveckan meeen vad jag längtar, jag sitter hemma och ler för mig själv om dagarna så glad är jag att vi snart åker! :D

Igår var jag nog på världens sämsta humör, allt ifrån sega bussar och inställda tåg, vänta i kalmar och tillslut vara hemma 2h senare än vad jag skulle.. och tillslut toppa de med ett ännu värre humör när jag kommer hem för en och annan anledning. Där med åkt jag inte till bex och amanda igår, jag gick och la mig.. och vaknade av en pojkvän klockan halv 3 som kom och sov hos mig, hur som helst vaknade jag iallafall upp med ett bra humör! :)

30/7

Tooodiloo!

Ännu en arbetsdag har gått och har bara två arbetspass kvar denna sommaren, sen slutar jag.. det är ju helt sjukt. Vart har tiden tagit vägen? Och vad har jag gjort hela sommaren? Well well, haft en bra sommar i vilket fall! Nu sitter jag här i husvagnen och försöker fördriva tiden, om en timme ska jag ta mig till bussen till nybro och ikväll blir det lite häng med bexet&amanda, låter bra i mina öron! :) Hoppas ni får en fin lördagskväll så hörs vi kanske senare!

Natti från böda!



Hoppas ni inte bli allt för besvikna nu, men de blir ingen liten bild på fyndet jag gjorde här om dagen (men de kanske ni märkte vid dethär laget?) De blev verkligen verkligen ingen rättvisa på bilden hur klänningen egenligen ser ut, men för 49 ynka kronor blev den min ifrån Bikbok :) Den lär nog komma upp när cypernbilderna trillar in.

Iallafall, kvällen har bestått av lite good mat, lite yellowhäng med fint folk samt sitta och prata skit i regnet. Ändå helt ok fredagskväll faktiskt :) Imorgon jobbar jag igen men är ledig måndag söndag, så imorgon kväll sticker jag faktiskt hem. Ska börja fixa lite inför resan då de inte kommer hinnas med så mycket resten av veckan då jag jobbar till onsdagkväll som det ser ut nu.  Förresten, behöver jag nämna att alla mina jobbarkompisar är lagom avundsjuka på mig som åker på fredag? Jag förstår dom! ;) Natttiii!

Böda

Vilket jävla pissväder de är rent ut sagt, de bara regnar och regnar hela tiden.. Ligger i husvagnen just nu, och regnet bara öser ner. Ska snart ta mig upp och duscha lite innan natalie kommer och mat väntas :) Ikväll blir det filmmys och goodis :* Julia och amy åkte hem i eftermiddag redan, så otroligt värt att komma hit ;) Näe, det enda amy hade i tankarna var att hon hade glömt sin påse i provhytten inne på bikbok, och den hade någon vänlig skäl lämnat in så hon ville så gärna ha den innan de stängde idag, sweet! :)

Kika in lite senare såå får ni se vad jag fyndade igåår, jag som aldrig hittar något på rea.

Regnväder..


Det är sånna här dagar man önskar mer än något annat att de var sol, spyr på regnet..

Efter en minst sagt händelserik natt så vaknade jag up bredvid min fina, och ett väder som man vill spy på.. Har inte orkat göra allt för mycket än dag, skjutsade hem thobias för en liten stund sen och snart beger jag mig emot kalmar för lite torsdagmys innan bussen mot böda går vid 5, har ju mina tjejer med på resan som tur är :) Hoppas ni får en bra torsdag i regnet, nu pyser jag så får vi se om vi hörs ikväll! :*

Onsdagsmys





Hemma från en urmysig kväll ute i rismåla, ätit goda kräftor, frukt samt ost&kex och såklart det bästa sällskapet till det! :) Gjorde nog ändå rätt som stannade hemma då jag är riktigt trött och ska ta mig några timmars sömn innan det är dags att sätta sig i bilen för att köra in till kalmar för att hämta en gäng grabbar som varit ute på krogen, ska bli kul! Imorgon åker jag till böda igen, men har ett litet gäng tjejer som hänger på! Men mer om det imorgon, pusss&godnatt på er.

Sommarkväll!



Efter mycket om och men så har jag bestämt mig för att stanna hemma i nybro, de var att välja mellan utgång eller stanna hemma för lite kräftskiva och mys med ost&kex hemma hos julia :) Jag kanske dock tar mig en tur in till kalmar inatt för att hämta en gäng grabbar! Men jag hoppas jag får en minst lika mysig kväll med julia amy och stockholmstjejrna, Utgång får vänta ännu ett tag till.

Svar på tal

Vart jobbar du? Hur mycket tjänar du? Och hur mycket jobbar du? Läste på din gamla blogg att du jobbade, men hann aldrig fråga vart :)

De var många frågor på en gång men ska fatta de kort. Jag jobbar på Böda sand camping, längst upp på öland ungefär. Där jobbar jag i gatuköket/glassen om dagarna. Om jag ska vara ärlig har jag inte exakt koll på hur mycket jag tjänar i timmen men på dehär 3veckorna jag jobbat sammanlagt har jag tjänat ca 10.000 :- så de är väl helt ok  :) Hoppas du fick svar på de du undrade!

Tillbaka!



Nu är jag tillbaka här igen, bloggen är under renovering tills jag vet hur jag ska ha den :) Hoppas ni följer denna lika flitigt som ni följde min&amys, då blir de guldstjärna i kanten för er :* / M

RSS 2.0