Ni hittar mig på Devote!

Kände för lite förändringar! Så nu hittar ni mig numera på Majacrantz.devote.se, kommer bli mycket uppdatering där då de är lättare med mobilblogg osv dääär så jag hoppas ni följer mig flitigt ! ;* pusssss

Modeller sökes!

Jag och tre andra tjejer i min klass ska ha som projektarbete en frisyrvinsing och nu söker vi ju massvis med modeller för detta! :D Tjejer som killar som ställer upp ska ju vara beredda att få bli färgade/klippta/stylade till visningen som kommer äga rum om ett par månader (inget spikat datum). Självklart klipper vi ju inte av er håret osv om ni inte vill, de finns dom som bara kommer bli stylade ex beroende på vad dom passar som i visningen.

Om ni nu skulle vara intresserade av att gå som modell på våran visning så tycker jag att ni mailar erat namn och längd, storlek på kläder och vad ni skulle gå med på att göra :) Maila till : [email protected], så snabbt som möjligt!

Duktiga tjejer!


Min finaste får pryda detta inlägget!

Idag blev det iallafall simhallen :) simmade sisådär 45 min innan vi tog oss ett välförtjänt bubbelbad och lite Bastu. Sen var det bara till och trampa hem i regnet sådär lagom trött i kroppen, vet ju någon som kommer somna gott ikväll! ;)

Söndagkväll!

De var länge sen jag var såhär trött efter en helg. Tackar gudarna för att jag är ledig imorgon! Nu ska jag gosa ner mig hos Thobias :) pusss

Frågor & Svar!

Hur länge har du och thobias varit tillsammans? vad är det bästa med honom?

Jag och Thobie har varit tillsammans i sådär snart 4 månader, tiden går föööör fort! Känns ju de var igår ;) Och vad är det bästa med honom, han ser och hör direkt om något är fel trots att jag beter mig som vanligt och jag litar på honom till 110 % sen är han världens mysigaste, att någon som ser så "hård" ut på utsidan kan vara så mysig och gosig visste jag inte ;) Sen att vi har den där torra tråkiga humorn gör ju inte saken sämre, han är bra han!

Iphone

Simhallen var stängd. Sura miner men bestämde oss för att ta simhallen imorgon istället :) Åkte istället in till kalmar med amy, hon hittade sig lite smått och jag köpte med mig en mobil hem. heheh, och vaaad kan de vara för mobil tro? Mobilen som ingen människa alls har nu för tiden ;) Försöker förstå mig på den förtillfället så vi hörs sen :*

Simhallen nästa!

Gick upp vid halv elva tiden, packade väskan till simhallen då jag och emelie snart ska dit och ta oss några simtag :) Sen var jag så duktigt att jag gjorde lite omelett och sallad till frukost, riktigt gott! Så nu är jag väl egentligen föör mätt för att simma men det ska nog gå. Vi hörs efter simhallen hörrni ;* pussss

" De där är ju min gamla kjol!"

De var nog några veckor sen jag skrattade såhär mycket som ikväll! Vi rastlösa tjejer bestämde oss för att rota i min familj "utklädningslåda" och sagt och gjort, peruker, 80 tals kläder/skor m.m åkte fram och jag tror vi alla var nära att kissa på oss ett antal gånger när klädsel efter klädsel åkte fram ;) Riktigt bra kväll helt enkelt! Har lite bilder men vet inte om dom är till för att visas här ;*

Fick en fråga tidigare idag, men svaret kommer upp imorgon! Är alldeles för trött nu, så kika in imorgon :) Puss&godnatt på er!


Lunch med milla!



Lunchat med milla på DV, stackarn var lite bakis sen gårdagen och sen jobb på det hela dagen. Hon är en duktigt tjeja ;) Nu ligger jag i sängen med världens fetaste huvudvärk, har tagit en tablett så vi håller tummarna på att de försvinner för snart kommer tjejerna hit. Är sugen på lite fest, men antar att de får vänta tills sthlm nästa helg då mina damer som kommer ikväll inte är 18 år fyllda :*

Fredagsmys



Hade en välbehövlig lugn kväll tillsammans med Thobias. Låg i soffan framför House of wax som jag sett  sådär tusen gånger innan ;) Inget godis blev de heller, skar upp annanas och mango som fick bli fredagsgodiset vilket är grymt gott!

Snart ska jag hoppa in i duschen för om någon timme ska jag träffa milla en stund, och framåt eftermiddagen så är de julia&amy som gäller ;* Fin dag helt enkelt!

Åktur med ollan!

Kom precis in ifrån en liten tur tillsammans med olivia, de ringde och 5 minuter senare satt jag i dunkande bil med olle, bex & amy ;* Så får helt enkelt säga grattis till olivia som tog körkortet i onsdags!!

Ligger för tillfället i soffan och inväntar Tobie som kommer när som för lite fredagsmys! Vi hörs imorgon igen, men till dess får ni ha det tipptopp! pussss

Fredag!


Fin sommarkväll!

Faaaan vad trött jag är, helt slut. Somnade sent, och upp hyfsad tid till skolan för att sedan träna med emelie. Men det ska jag inte klaga på för de var riktigt skönt att vara igång igen! Tog de dock rätt lugnt så jag kan ut för lite powerwalk imorgon bitti :) och på söndag kör vi lite simning! Semlan och jag ska vara fit for fight om några månader ;) hehe..

Ikväll ska jag ta det vääldigt lugnt, lägga mig framför någon bra film och lite FRUKT (!?!) med min kära pojkvän bredvid mig. Imorgon är det julia-time, så blir väl lite häng med henne&amy skulle jag tro.




Träningspass på G!

Imorgon är de äntligen fredag och som vanligt bara en lektion. Imorgon är de också dags för första träningspasset med emelie, ska bli riktigt skönt! De har varit efterlängtat ska jag säga er. Får väl hålla alla tummar på att jag faktiskt orkar springa någon kilometer eller två också, och att jag kan gå ur sängen på lördag morgon ;) Pussss!


Love



Kändes som att jag behövde en ny väska. Hittade en på Gina tricot, 199 :-
(juste, Nu finns de även lite kategorier i vänsterspalten så man hittar lite bättre ;*)

RSS 2.0